3G blev G

3G blev G

3G (utan anknytning till mobiltelefoni) blev G.

GÅRDAGENS ÖVNINGAR resulterade i ett bortfall på en tredjedel av tänkta ensemble. Det mesta av de havererade resterna ligger redan ute på komposten (det har helt klart sina fördelar att jobba med nedbrytbara material). Arbetet blev alltför forcerat. Normalt hinner torkande papier-maché bilda ett stabilt skal ytterst, som håller att arbeta vidare på, även om det fortfarande är fuktigt en bit in. Men nu blev det för forcerat, för många radikala ändringar och för lite tid för ”skalbildning”. Hela figuren kollapsade ohjälpligt till slut. Två kandidater återstår och får alltså en större andel av återstående tid. Det blir alltså till att tänka om, ändra riktning och byta projektnamn. Panikartat bråttom är det likafullt. Nytt arbetsnam: ”G”?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *