Mer från källaren

3g13

3g14TILLVARON ÄR just nu fylld av papperstussar, damm och klisterspill. Men blir det bara lite varmare, ska jag flytta ut i garaget. Jag måste ändå ut helt i det fria när jag ska gå lös med vinkelslipen, så måtte vi få soliga dagar snart.

3g15

Kvällen har ägnats åt spjälning efter att ha ändrat ställning på 2:an och 3:an. Bryta, böja och laga. Det kommer att bli flera ändringar och korrigeringar under resan. Pappersullen är ett fantastiskt material att blanda med klister och fylla i där kaviteter uppstår.
Snart kommer stunden då jag ska sätta ihop figurerna till en enhet – det börjar bli dags att bestämma sig. Vilka positioner ska de få? Jag väntar med armar och huvuden tills jag kommer närmare beslut.

3g16

Allting handlar just nu om att få ihop ensemblen lite grovt men rätt. Sen kan jag jobba mer effektivt med volymerna och attityderna och låta fläktarna gå för fullt.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mer från källaren

  1. Redaktören skriver:

    Tack, Bibbi! Egentligen har jag bara en vag föreställning om hur de här tre figurerna ska sättas ihop och bilda en grupp. Jag får gå på den och hoppas att kunna ändra och modifiera under ”färden”. Möjligen är det en del av tjusningen, att vara lite spontan och lita på att det går att lösa problem efterhand som de dyker upp? Materialet kräver lite planering, men det ger också möjligheter till modifieringar och ”kursändringar”. Som tur är.

  2. Bibbi Bergkvist skriver:

    WOW, det här ser otroligt spännande ut, ska bli kul att följa ditt arbete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *