Nere i källaren…

3g11LITE STYCKMÖRDARAKTIGT kanske, med lemmar och delar ännu skilda åt. Och inte ser arbetet särskilt roligt ut heller. Men det har ändå avancerat en del. Nu pågår hopfogning och snart är det dags att bestämma den enhetliga kompositionen. Så här långt verkar det fungera att använda papier-machéskalen från den gamla gjutformen. Insidorna på stommarna är på sina ställen förstärkta med pappersmassa och utfyllda med fluffig pappersull. Dels för att jag sedan inte vill höra lösa bitar rassla omkring inuti, när jag flyttar pjäsen och dels för att få lite mothåll i den fortsatta modelleringen.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *