En distingerad herre…

…helt klädd i svart, besökte vår by. Det var en ny personlighet, med tydlig världsvana och sofistikerat sätt. Att vår lantlolla till katt skulle falla för denne förförares locktoner, var ju bara att räkna med.

katter5

SÅ GICK DET också som det gick. En helsvart unge i kullen är bevis nog. Nu står hon där igen, med ungarna, medan fadern dunstat som daggen i gräset. Älskogs låga må brinna hett, men det kommer alltid en vardag efteråt: två grårandiga och en helsvart.
Så, för att jag ska slippa göra mig olycklig på de rara små liven, kan väl Du som läser detta kanske bereda plats för någon av de tre? Fadern är i stort sett okänd, men för modern kan endast de bästa vitsord lämnas (frånsett fallenhet för svärmeri). Och barnen, ja de är ju bara tre dagar gamla:
Resina: Grårandig ända ner till fotabjället
Saville: Svart som sin syndige faders själ.
Timbla: Brokigt grårandig med vita strumpor.

Namnen får ses som arbetsnamn. Könsbestämningen är ännu inte klar.
Adoptionskostnad: 300:- (som går till mat och uppbyggelse till den svikna modern). Skriv till denna redaktions kontor.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *