En klon

sirfch8

Original och klon

DET NÄRMAR SIG. Kopian av min sura sjöjungfru är klar för puts och make-up. I och för sig blir det mer efterarbete än jag hoppats på, men jag är ganska nöjd med hur sammanfogningen av de tre delarna gick. Skarvarna är ganska råa nu, men Plasticréte är ett tacksamt material att jobba med, så jag tror inte det blir ett så utdraget arbete med finishen.
Skalet är fyllt med ”Extrahårt Polyskum” för att tysta resonansen i figuren. Det ger också lite mer vikt. I och för sig upplevs inte plasticréten som särskilt ”plastig” men figuren ska heller inte kännas ihålig.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på En klon

  1. Redaktören skriver:

    En barsk liten trädgårdsvakt? Kanske det, Jeannette. Annars finns väl ingen anledning att sura – i din lustgård, menar jag. Om man inte som du, måste ha allt arbetet med den, kanske? :) Jag hoppas du ska tycka om henne.
    Ronny

  2. Jeannette van Setten skriver:

    Jag ser med spänning fram emot surpuppan.
    Hennes min gestaltar, tror jag, utmärkt de tankar som jag har om den besökaren som vågar sig tränga på när jag har tänkt att ägna dagen åt skötsel av min älskade trädgård. Eller har hon redan nu bestämt sig att hur mycket möda jag än lägger ner i att försöka tämja obändligheten så är dessa försök dömda att misslyckas och hon kommer aldrig att vara nöjd? Men jag gillar de som är lite obstinata och som inte fogar sig efter god folksed. Jag kommer att älska henne. Vi kommer nog att trivas bra ihop. Hälsningar, Jeannette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *