Puts

sirfch9LEVERANS PÅ FREDAG. Jag håller på att slipa av skarvarna, fyller i små gjuthål och andra skavanker, putsar och fejar. För det mesta tycker jag bäst om början och mitten av projekten, när idén är färsk och jag ser att den utvecklas ungefär som jag vill. Vid slutfinishen brukar jag rätt ofta en fallenhet för att tappa intresset. Slipa-putsa – tidsödande och inte direkt kreativt. Något har jag nog bättrat mig och denna gång är det till och med roligt. Möjligen beroende på materialet? Plasticréte är ett akrylresin som låter sig avverkas med lagom motstånd: rasp, grovt slippaper sen fint! Med lite jobb blir ytan sammetslen – ja, så där lagom mycket arbete.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *