epoxifiber6IHOPSATT! Nu ska jag bara slipa och putsa av skarvar och lagningar och sedan fylla den med något för att få lite tyngd. Jag är positiv till den här fiberepoxin som är lätt att jobba med, blir hård och stark och som inte har någon direkt besvärande lukt. Ett ganska användbart material alltså (Se förförra inlägget).

Redaktören

Redaktören

epoxifiber7

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

2 svar på

  1. Redaktören skriver:

    Venus från Willendorf. Världsberömd skönhet! :)
    Jag skulle göra en demonstration av en gjutprocess och tänkte att det vore en bra figur att kopiera som illustration. Men, det var mycket svårare än jag trott att få någorlunda likhet. Och den harmoni som den lilla figurens skepnad besitter nådde jag aldrig. Ändå hade jag flera olika foton att jobba efter. Då insåg jag vilken stor konstnär som formgivit denna ”Venus”. Man kan hoppas att han eller hon som skapade denna ”glamour girl” fick den ”credit” som verket förtjänade. (Och det tvivlar jag egentligen inte på. Sånt här har ju alltid gått hem ;)
    Tack för komplimangen. Jag tror jag är färdig med sjöjungfrur nu. Däremot har jag mer att utforska kring det stackars skogsrået.

  2. Musikanta skriver:

    Jag kommer inte ihåg vad hon heter, den lilla gumman som är den första skulpturen man hittat. Orkar inte titta efter i någon av mina många konstböcker. Jag känner lite extra för henne eftersom jag har en viss släktskap med henne. Din sjöjungfru är härlig, en stadig matrona som man inte behöver känna mindervärdeskomplex för heller. Ungefär samma känsla som jag hade på Fotografiska inför sydafrikanens bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *