12-volts julstämning

julstämning

Ljusdekoration på mitt sätt. (Något stämningsfullare i mörkret.)

LJUSKEDJOR är nog bara gjorda för en säsong. En av fjorårets tre slingor lyser. Och inte tänker jag kontrollera två gånger åttio lampor för att eventuellt hitta trasiga exemplar. Så pass överkomliga är de nuförtiden, att jag värderar min tid högre. Det blir väl till att köpa nya. Å andra sidan tar jag gärna fasta på uttrycket: ”Less is more”. Frågan är bara om det konceptet godkännes vid de centrala förhandlingarna. Det ser nog lite ”fattigt” ut.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på 12-volts julstämning

  1. Redaktören skriver:

    Ärligt talat tycker jag det kan bli för mycket av det goda också. För mycket strålande ljus.

  2. Musikanta skriver:

    En installation så god som någon! Vår slinga i ett av två träd/buskar utanför huset gick också sönder för några år sen. Jag köpte en ny förra året men den är inte uppsatt än. Grannarna har ljus i mängder överallt så vi får titta på dem i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *