Mitt-weekend

pyssel

Lite lagom silikonpyssel i advetntstid.

EN LUGN LÖRDAG. Ett uppdrag för Kinn.com som kom i veckan är just slutfört i sin första hälft. Det här är dock inget som ni får se mer än så här av. Diskretion är påbjudet och det skulle aldrig falla oss in att avslöja mer än vad kunden vill.

Med förfäran – eller kanske snarare förvåning, finner jag att det bara är styvt en vecka till jul! Nu för tiden brukar det vara så; ingen koll i almanackan. Det känns skönt att familjen är överens (majoriteten i alla fall) om att ta det lugnt och inte göra stor affär av helgfirandet. Lite gott på bordet ska det väl bli, men sen inga överdrifter. Det kan väl bli stämningsfullt ändå. Och vi vet ju att det kommer räkningar i januari också.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mitt-weekend

 1. Redaktören skriver:

  Kvinnor ger sina män tröjor. Varför? Det är ett opraktiskt plagg som man rent akrobatiskt ska krypa in i, efter att först ha kommit ihåg att ta av glasögonen. Sen ska man plocka upp glasögonen från golvet och sätta på sig igen, rätta till skjortkragen under, liksom ärmarna, samt kamma sig igen. Dessutom ger tröjorna en plågsamt förhöjd kroppstemperatur som gör att tröjan måste av igen för att man inte ska försmäkta.
  Det är naturligtvis av välvilja givna persedlar, men ack så missriktad omsorg.
  Bättre ge en kofta! :)

 2. Musikanta skriver:

  Jag har väl berättat att jag dessutom är gift med en vegetarian, så vi behöver inte bekymra oss om någon julmat heller. Inte heller blir det några stora summor på systemet, eftersom jag spelar på en midnattsmässa och därefter en julotta långt ute på Vikbolandet. Då kan man inte ta sig en hutt även om man skulle vilja…
  Vad beträffar julklappar är det bara färger och sånt som är aktuellt för mig och det köper jag när jag behöver. Maken fick en snygg islandströja när han fyllde 40 som han aldrig tog på sig, så sen dess köper jag inga presenter till honom.
  Men jag har bjudit Mirrfamiljen på en fin julklapp – ett familjefoto hos riktig fotograf. Inte gratis! Passade på att tvinga dem att gå till fotografen, han som fixade vår utställning, på morgonen när de var här över natten vid genomresan till Jönköping och kusinerna.

 3. Redaktören skriver:

  Svårt att säga. Om det funkar och det blir produktion, kanske. Nu är det i alla fall locket på. ;)
  Nämen så skönt att höra fler anti-julstökare. Nej vi (majoriteten som sagt) är ganska nöjda med beslutet. Varför föröda både ork och kassa när det hela ändå är över så fort. Dessutom kan man kanske få tid över till att må bra istället.
  Ronny

 4. Musikanta skriver:

  Det ser spännande ut men helt omöjligt att lista ut vad som är på gång. Kanske man kan få veta när det är färdigt?
  Ingrid som inte lägger två fingrar i kors för julen utom på julnattsmässan och julottan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *