A till Y?

yy

Bokstaven Y på gång…

TOG LEKEN SLUT? Övningen med ABC-tramset gick i stå, slutade tvärt. Blev det mig övermäktigt? Nja, en längre paus har det blivit, men jag har nog tänkt att fullborda sviten – även om det bara gäller en fånig idé. Jag är på Y, som hakade upp sig lite, sen är det bara fyra bokstäver kvar att göra.
Nu är det ju också så med livet, att det inte alltid går som ett urverk. Och det är ju en himla tur! Det har kommit in en del saker att planera, åtaganden, jobb och projekt. Det är till exempel dags att blöta papper för en serie nya objekt i papier-maché. Det ser jag fram emot!

Yngve72

…och som den blev.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på A till Y?

  1. Musikanta skriver:

    Rätt vad det är kommer du på något. Det är ju som om du skulle bestiga ett berg och stannade 25 meter från toppen. Man får ta det lugnt och vila ett tag och sen knega på. Finns ju många trevliga namn på Z. t.ex. Zlatan och Zoe, Zusanne etc.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *