Det var en gång…

bldsp01INGEN FARA ÄNNU, men tiden går snabbt som vi vet och det blir stressigt om jag inte är i full gång snart. Uppslagen är många, men ännu har jag ingen riktigt bärig idé. Jag knopar med manus (eller synopsis?) och storyboard. Något som fungerar med den produktionsmetod jag slutligen, efter sedvanlig vånda, beslutar mig för. Sen kan jag inte gärna ändra mig. Så hur ska jag gå tillväga – och med vad ska jag gå tillväga? Herr Vankelmod har kommit in och slagit sig ner här bredvid. Jag tycker han kan gå igen.
En andra gång med detta kan inte räknas som tradition, men om jag inte är försiktig så..! Det är klart att det är Bildspelet jag menar. Det som liksom förra årets alster är tänkt att få sin premiär under Ölands Konstnatt. Lika lättvindigt som förra gången gick det att avlura mig ett nytt åtagande i år. Jag vet egentligen inte varför jag ställer upp igen – efter umbärandena i förra blåskalla mörkhösten. Kanske triggar det prestationsnerven? Det kan ju bli mildare väder i år. Och för all del, jag finner ett ju faktiskt visst nöje i sånt här. Nu gäller det i alla fall att få till något som passar in under årets tema: ”Det var en gång.”

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det var en gång…

  1. Redaktören skriver:

    Södra Ölands Konstnatt: 26 september 2014 från kl 19.00.
    Se: http://www.konstnatten.se/ som dock inte är programmässigt uppdaterad ännu.

  2. Musikanta skriver:

    NÄR är Ölands konstnatt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *