Glömda illustrationer

trappaDE FLESTA AV mina bilder kommer jag faktiskt ihåg; vad och varför. Men inte alla. Trappor har starkt symbolik. Jag gillar trappor (utom att gå i dem). Här är det kanske något om utveckling/karriär som varit motivet? Fast målet verkar lite diffust tycker jag.

syatelje

 

 

 

 

 

 

En syateljé på 50-talet, illustration till Hemmets Journal, men vad handlade det här om? Det minns jag inte.

ScaniaInte heller kommer jag ihåg alla Skånevinjetter. Det går tolv på dussinet av dem. När jag arbetade med olika broschyrer på Universitetssjukhuset i Lund*, skulle Skåne, med eller utan sjukhussilhuetten gärna avbildas. Det är möjligt att jag blev lite avtrubbad så småningom.

Men som sagt – och konstigt nog, de flesta av mina bilder kan jag faktiskt redogöra bakgrunden till. Ännu!

Redaktören

Redaktören

 

 

 

*Det heter Skånes Universitetssjukhus numera – sammanslaget med gamla MAS i Malmö.
Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *