Det tar aldrig slut

bord

ALLT SOM SKA GÖRAS saknar ände. När man tror man närmar sig den egna disponibla tiden, sin egna pyttelilla vrå i det krökta rummet, kommer nya poster i ”att-göra-listan”. Utförsäljning av bord och stolar som passar så bra i skuggan under den stora linden. Det var ju bara det att de vita borden var slut. Således ska jag plocka fram färgsprutan och kompressorn och lackera om grönt till vitt. Men inte just nu. Badnymfen är ju inte ens färdig och snart kommer veden som ska in under tak. Bäst att sansa sig och lägga upp en plan i lugn och ro.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Det tar aldrig slut

  1. Musikanta skriver:

    Det blir nog fint med vitt bord. Konstigt att det är så svårt att ta sig för något när men egentligen har hur mycket tid som helst. Som att måla de vita rören utanpå vår hus till värmepumparna kopparfärgade. Det var nog minst fem år sen jag köpte färgburken. Men kruxet är att de ska sandpappras först så att färgen tar på plaströren.

    På din inrådan har jag målat ramarna på mina rutiga tavlor svarta. Blev hur tjusigt som helst! Ska lägga ut dem på bloggen när alla är färdiga.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *