Fechado para férias

lisb01

NÄR DET VILL SIG, far redaktören på semester. Det går ofta sydvästvart, till Portugal, till släkt och vänner. Och två veckor i detta solsmekta land, som inte flyter av mjölk och honung precis, utan snarare representeras av kall öl, gott vin och välsmakande mat samt otaliga estetiska och sinnliga upplevelser. Sånt ger alltid intryck och stoff till inlägg i Magazinet. Här har varit semesterstängt, men nu kommer väl rapporteringen igång igen.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Fechado para férias

  1. Musikanta skriver:

    Jag undrade just vart du hade tagit vägen. Nu vet jag. Ha det gott önskar
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *