På begäran: Kroppkakor

NÄR LÅNGVÄGA GÄSTER har bra menyförslag, ställer köket gärna upp. Kroppkakor mitt i sommaren? Varför inte? Finns bara rätt potatis, är Redaktören/traktören inte främmande för att exekvera denna delikatess. Hittar man dessutom en prima ekologisk lingonsylt att servera till, bör inte resultatet behöva skämmas för sig.

"Degen" beredes. Foto: A. Lingstam

”Degen” beredes. Foto: A. Lingstam

Bildvinkeln på fotot av den pågående processen visar att fotografen tillhör den unga generationens dynamiska och nytänkande socialrealistiska fotografer som vågar gå nära skeendet och som påpassligt söker det rätta ögonblicket att fånga dramatiken.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *