En om dan?

salome72

”Salome” (?) blyerts, idag den 8 oktober 2014.

JAG BLIR AVUNDSJUK på alla kreativa människor med flödande produktion. Alla som har en inriktning och arbetar konsekvent med sina medier, som inte tycks ha mina bekymmer; att komma på vad man ska ta sig för. Mer än en gång har jag tänkt att jag skulle göra en bild varje dag. Vilken som helst och hur meningslös som helst. Fast inte riktigt som telefonklotter utan något som kan betecknas som färdig bild.
Jag vet inte om det skulle hjälpa. Kanske? Som joggingturen ungefär (om vilken jag inte vet ett skvatt eftersom jag saknar erfarenhet). Det blir hur som helst inte någon ny ”offentliggjord” utmaning (som fjorårets ABC) – jag har inte ens bestämt mig än. Men kanske skulle det gå att få upp produktionen på det sättet och förbättra ”arbetsdisciplinen”? En om dan. När jag inte är igång med någonting bättre förstås.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på En om dan?

  1. Redaktören skriver:

    Jag skissade ett fat med Johannes huvud, men sen fann jag ingen mening med det utan svärtade över. Och som du säger, hon dansade ju först.

  2. Musikanta skriver:

    Saknar huvudet på fatet… Annars var hon dansant och fin. Fast det var förstås INNAN hon hade dansat färdigt och förvridit huvudet på kungen (vem det nu var).
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *