Innan julstressen

ramarSMÅ RAMAR MED passepartout’er som verkligen passade mina små bilder. Som händer i handskar skulle man kunna säga. Beställde i måndags och hämtade hos handlaren idag. Minimal arbetsinsats med ramningen också när allt är prefabricerat. Jag visar bara 6 av de 12 i sviten. Bara som en ”markör” utanför filmrummet.
Fem utställare vad jag vet, kanske fler, tända ljus och kaffedoft som nästan börjar kännas redan. Det blir alltid en fin stämning i Blå huset i advent och det är ingen stor omväg från E4:an, ifall du trafikerar den under kommande eller nästa helg. Själv ser jag fram emot att träffa våra vänner, prata med besökare och just inte göra något särskilt. Så som det ska vara när årets insats är avklarad. Titta in du också och varva ner i den avspända, kulturella miljön! Tids nog blir det möjlighet att julstressa, om man vill det.

Redaktören

Redaktören

karta

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Innan julstressen

  1. Redaktören skriver:

    Jo, jag brukar ju referera från den här traditionella utställningen, så det kommer nog lite text och bilder. Nej, jag vet. Det är långt ifrån dina trakter, Ingrid. Du får det på bloggen istället! :) Ramarna var en lyckträff. Hittade dem på IKEA på nätet och måtten stämde. Såg inte att de var ”djupa” när jag beställde, men det gör ingenting. Kan ju till och med vara trendigt. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Du får skriva om utställningen och lägga ut lite bilder från Blå Huset när det hela är över. Hade gärna kommit och hälsat på om det hade varit lite närmare. Perfekta ramar till dina fina små miniatyrer.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *