Innan man anar…

blahusetJA, TIDEN RUSAR minsann iväg! Nyss sköljdes midsommarsillen ner med en kall och god besk; och nu är det strax dags för skinkan och brunkålen. Men det är sant förstås; däremellan kommer Blå Husets årliga julutställning: Måleri & skulptur, konstfullt hantverk, den speciella julkrubban, kaffe- och kakdoft och den mycket särpräglade adventsstämningen. Är inte distansen till Alandsryd, Värnamo orimlig lång för dig, tycker jag knappast det kan finnas något skäl att utebli!

circles_blg

Själv ska jag delta med det lilla bildspelet: Last Life on Earth – och stå till svars för det till och med! Åtminstone ett par av dagarna. Kanske ses vi i det lilla huset med den stora varma atmosfären?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Innan man anar…

  1. Musikanta skriver:

    Hade varit roligt att se ditt bildspel men det kanske kan bli någon gång framöver här på bloggen? Det var länge sen jag hörde ordet ”besk” påminner mig direkt om studenttiden i Lund. Efteråt var det ”en gin och klar”.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *