Gondolen

ballong

EN SNABBSKISS AV den gondol som eventuellt kan komma att föra min hjälte (och mig) ut i vida världen. Den kanske allra viktigaste faktorn för lyckade expeditioner är ett transportmedel med räckvidd och bra logering. Då är ballong det enda tänkbara.
Min tanke är att ballongen kan fara med vindarna, men jag misstänker också att vissa situationer kan komma att kräva framdrivningsmöjligheter. Och hur ska jag få plats med ett sånt maskineri? En lösning med trampmekanism torde falla utom min hjältes värdighet. Nå det ger sig väl.
Om jag nu bara kan motivera mig att dra igång ett sånt här företag. Arbetet/resan avskräcker lite enär det förefaller mig kunna dra med sig en massa tidskrävande detaljplotter. Redan har jag fått skära ner på mina föresatser. Det turkiska rökbordet till exempel är utslängt på backen igen.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gondolen

  1. Redaktören skriver:

    Kinesiska muren är väl ganska långt bort? Men varsågod, stig på och flyg med på fantasins lätta luftlager – om nu farkosten blir färdig någon gång, alltså. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Jag följer gärna med i ballongen. Har inte varit utanför Östergötland eller Mälarhöjden på länge.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *