Bara den lilla gnistan

UR DAGBOKEN:

grillMinus 10 på morgonen och det lätta snötäcket ligger således kvar. Det känns som om jag inte kommer att få se barmark på länge. Men man vet aldrig. Kattan uppskattar att ligga inne i värmen, men ibland måste hon ju ut och göra vad hon ska. Det sker tveksamt.

morre

 

Efter helgen känns en söndagsförmiddag utan några särskilda plikter ändå skön och avkopplande. Jag försöker komma igång med skissandet igen. Det går trögt som alltid efter uppehåll och jag har ingen riktig målinriktning för stunden.

ritbord

Trögheten försvinner snabbt om man sitter vid en stund och kommer igång. Bilden som börjar växa fram stimulerar i sig. Så brukar det alltid vara. Men det är just det där med att starta. Ändå finns två, tre bra uppslag som väntar på att prövas. Det är nog bara den lilla gnistan som saknas (den jag antagligen nämnt ett antal gånger redan).

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.