Kallan dag anno 2014

trast

produkttestDET VAR KALLT. Minus femton i morse. Koltrasten sitter uppburrad i linden. Hoppas han hittat något gott på fågelbordet, så han slipper vara hungrig. Det här är vinter.
Uppe på trädgårdsmuren pågår materialtester. Till våren får jag väl utvärdera hur regn/snö, vind och kyla far fram med min lilla sjöjungfru i fiberepoxi. Jag förväntar mig att inget särskilt ska hända.

fyr

I stugan brinner veden i spisen. Det känns tryggt. Vi har en lång, mörk och kall sträcka framför oss innan tussilago och takdropp och än har vi inte bytt almanacka. Men veden räcker och det går ju an att titta på den tidiga blå skymningen, inifrån ett varmt och ombonat hus. Tänk om alla fick ha det så.

foenster

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.