Också ett break

fig0301siluett_gråVÄSSAR PENNORNA och räknar pappersark. Jag har tillräckligt hemma. Sköljskålen har nytt vatten och färglådan kompletterad. En förfrågan i förra veckan resulterade i en godkänd offert och klartecken. Så nu är sysselsättningen tryggad månaden ut. Jag skjuter således upp mitt vårprojekt något, med renaste samvete och är tillbaka i gebitet ”medicinskt” ett tag: Människokroppen – alltid lika intressant, gåtfull och skoj att teckna. Sobotta’s Vol I och II finns tillhands. Lite göranden under lördagen, sen tjuvstartar jag på söndag. Ser fram emot det! Det var nog nästan två år sedan sist med den här kunden. Ett break i oföretagsamheten och Håglös kan dra all världens väg.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.