Innan gästerna kommer

wbcmDEN HÄR NUNAN kommer inte att bli frekvent exponerad i det här magzinet. Men jag har ju fått en webbkamera över och eftersom jag inte har för avsikt att vare sig skajpa eller göra fåniga youtubeklipp (inte med mig själv i alla fall), så grunnade jag på vad jag skulle kunna ha den till. Just ingenting kom jag på. Jag testade ju att göra ett par animerade snuttar, men jag tror inte jag är mogen att satsa på såna tidsödande projekt ännu. Eller rättare sagt: för min resterande tid kan jag kanske hitta på roligare och mer stimulerande sysselsättningar? Fast…?

grmGolvläggning hör visserligen inte heller till favoritsysslorna, men det ger ändå en viss tillfredsställelse att saker på ”Det-här-måste-du-också-göra-din-late-hund-listan” blir utförda och kan strykas. Gästrumsgolvet har goda chanser att bli lagt i eftermiddag. Sen är det dörren som ska på plats och lister ska dölja fusket. Första provgästerna kommer om några dagar.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.