Mellandag

affischer_frimärkenNUMMER ETT är färdig och nummer 2 på remiss. Affischer. Nu får vi se vad kunden tycker. Ofta känner jag mig någorlunda säker i min yrkesroll och vet intuitivt om det jag gjort är ok. Men inte alltid. Inte alltid. Nummer två har jag gått och dragit på, i avsaknad av den spontana lösningen. Den som oftast kommer ganska snabb; ”den inre bilden” som visar hur det ska se ut, redan innan man börjat.

provtryckAnnars är det här en dag då inget särskilt blivit gjort. Jag kan leva med det också. Tidigt chaufförsjobb, några mailsvar på Kinn. En snabbtur i skogen, eftersom en bekant visade en stekpanna full av kantareller på Facebook. Matlagning (utan kantareller). Några fler provtryck i verkstan hanns med också. Det närmar sig. Trycket är inställt och tryckfärgen blir bra med en droppe linolja. Men jag måste nog arrangera en större ”grafisk” arbetsyta också. Så här kan jag ju inte ha det.
För övrigt: en typisk mellandag.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.