Här i Idyllien

kor

drv1EN STILLSAM HÖSTDAG, ett par kvigor betar fredligt i grannens rabatter medan en vänlig sol värmer som ett semesterminne. Jag tänkte ta en bild på våra vackra blå druvor innan det blir försent. Men det är redan försent. Några har redan varit framme och försett sig. Nåja, väl bekomme!

drv2

Kvar var några dolda, gröna klasar. Vackra de med, så länge de varar. Någon användning av druvorna hade vi ändå inte tänkt oss. Det frodiga och insynsskyddande ”buskaget” var syfte nog. Det växte sig stort och grönt under sommaren.


thw01ETT NYTT INFALL: En idé som kommer så där skönt osökt. Hur jag nu ska lyckas hålla i den och utveckla den kan bara tiden och mitt tålamod utvisa. Det är en ny lerfigur förstås, en dam, naturligtvis och samtidigt är tanken en ”konstellation”. Just nu tycker jag att det är en bra idé, men det kan ändra sig.
….Det finns en hel del hushållssysslor som väntar på mig och Kinns Filial ska få besök igen och det ska också förberedas. Men när det är en så stillsam och fin dag här i Idyllien, ska man väl ta emot den?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Här i Idyllien

  1. Musikanta skriver:

    Absolut! Passa på och njut – carpe diem som det heter som bekant. Spännande att se vad det kommer att bli av lerklumpen – ännu en liten flicka kanske?
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *