Form II del 2 (supplementerad)

gjutf08nbtgLITE JUSTERINGAR PÅ den första formhalvan. Och så hacken som ska bli referenser för att få till passning med formhalva två. Gjutprovet bredvid är till för att komma ihåg var jag får lov att skära. Silikonytan ska bestrykas med ett tunt lager vaselin för att nästa sats formmassa inte ska förena sig med den förra, när silikon möter silikon. Nu ska alltså den här delen, med modell, tillbaka in i formlådan och sedan gjutas över helt.


gjutf09

Lika bra att gjuta på det silikon jag hade kvar. Om inte annat så skyddas det mesta av modellen så länge. I morgon får jag rekvirera mer – och få se hur snabbt vi levererar på Kinn.com. (Ramen är till för att klämma ihop lådan lite och täta glipor.)

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *