Göranden

vrkstd

DET BLEV RÖJT igen. Inte heller denna gång kan jag ta åt mig hela äran av att verkstan åter har blivit brukbar, men jag kan väl ändå säga att jag har administrerat företaget och det ger samma tillfredsställelse när utrymmet är någorlunda i ordning. Så pass att jag sedan själv klarar finliret. För det gör jag väl?
trm….Nu är det ännu lite för kallt för att jobba här, men det handlar ju bara om ett par månader till innan temperaturen blir mer behaglig. Ett par månader innan nya planer och projekt kan provas och jag kan stöka till igen. Januari förflydde i hast och februari är ju till sin anatomi faktiskt kortare – även om det är skottår i år.
….Det går ändå att vistas här. Jag är långt ifrån så frusen av mig som jag var i min ungdom, konstigt nog. Men det är också stor skillnad på uthärdligt och behagligt. Ändå tycker jag inte att jag kan önska mig att tiden går fortare.

jtppr

 Det finns annat att göra innan småfåglarna byter repertoar. Sånt som ska göra och sånt som kan göras. Räcker inte det finns förstås också allt som bör göras. Det sista får konkurrera med det jag vill göra. Ett plus i det hela är att jag har någonstans att göra det jag vill göra – om jag nu kommer att vilja göra just det.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Göranden

  1. Redaktören skriver:

    Tyvärr dröjer det länge innan det ser ut så här igen. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Man känner sig alltid duktig när man har städat och röjt. Tyvärr dröjer det inte så länge förrän det ser likadant ut igen…
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *