Ivan Maximov – igen!

JAG TYCKER det kan vara dags igen att puffa igen för den formidable filmskaparen Ivan Maximov och hans stab: ”Long bridge in desired direction”. Just den här filmen kan ju också ses som högaktuell, här och nu. Den handlar om längtan, att vilja överbrygga istället för att isolera sig – att vilja möta andra. Den handlar också om att kunna offra något för den som är i nöd. Det går i den maximovska stilen med den där lätta surrealismen som är hans signum och även med den omisskännligt varma, kärleksfulla tonen. Gripande, tycker Redaktören. Låt se om det här lilla dramat lämnar ditt öga torrt.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *