Mobilitet?

”Sidan anses inte vara mobilvänlig
Det går inte att se vad det står eftersom texten är för liten
Inget visningsområde för mobil har angetts
Länkarna sitter för tätt ihop.”

inkmob1

Inkspots hänger inte med i den moderna mediatekniken.

inkmob3

Den här ringer jag med och svarar i, understundom.

DET HÄR UTLÅTANDET från Google ger besked om något jag misstänkt: Att Inkspots inte ser så bra ut i mobilerna och att det blir för smått att peta på länkarna. Det säger sig nästa självt. Och Googles test visar hur småttigt det blir. Man kan väl zooma in på de där smartfånarna, har jag för mig men det blir kanske inte bra ändå? Jag lägger faktiskt ner lite möda för att få varje inlägg så grafiskt tilltalande som det går med vad som står tillbuds, men jag utgår förstås ifrån en ”normalstor” skärmyta.
….Det är möjligt att jag borde anpassa ”Magazinet” till modern mobilitet, med tanke på att göra mig mer tillgänglig med min sida. ”Syns du inte så finns du inte!” hojtade de finniga nördarna i Internets ungdom och bjöd ut sina tjänster i HTML-snickrande. Denna blanknötta marknadsföringstes har säkert fog för sig, men den förändrar inte mina ambitioner med Internet. Finns jag inte? Nå, men så gör jag väl inte då. Jag har skoj ändå vid tangentbordet.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *