Sista dagen i morgon

BoW

edn_AoELÖRDAGEN har gått och i morgon är sista utställningsdagen. Nu har jag pratat med så många om mitt s.k. filmprojekt och därigenom försatt mig i en lite tvingande situation: att slutföra! Det är bra. Lagom tvång har varit min bästa drivkraft genom livet. Och det är heller inte utan att jag samtidigt blivit inspirerad att gå vidare med mina lustgårdsepisoder. Men i morgon visar vi ännu en dag med ”Black & White” i Blå huset! Den sista för den här gången.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sista dagen i morgon

  1. Redaktören skriver:

    Jag tror det får dröja till nästa gång. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Du får komma till Norrköping och ställa ut!
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *