Händig, jag?

saengEN STYCKEN DOCKSÄNG reparerad. Den är ihopfällbar i och med att man tar upp bottenskivan. Men ”gångjärnen” var skadade liksom ett av sidornas fästen. Nu har jag kopierat bitarna så gott jag kunnat och där står den. Målningen återstår.
Jag sysslar alltså med ett och annat, fast inte sånt jag brukar hålla på med och rapportera. Härnäst är det överliggarna på räcket kring förstukvisten som ska bytas. De har murknat under målningen. Så nu har jag plockat fram en överhandsfräs som jag råkar äga, men aldrig använt. fraesVirket behöver ett längsgående spår, 22 mm brett och 8 mm djupt. Inte vet jag hur man gör, men det är väl bara att klura lite så kommer jag väl på det? Klok och händig som jag är.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Händig, jag?

  1. Redaktören skriver:

    Det är min fru som ska ha den. Vad hon har för planer vet jag inte riktigt. :)

  2. Musikanta skriver:

    Docksängen blir en kär present så småningom. Jag har sparat dockvagnar sen Mirren var liten ( för nästan 40 år sen) och barnvagnskörning är det första barnbarnen ägnar sig åt när de kommer hit och hälsar på. Även snart 9-åringen!
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *