Engagerad

ds02

JAG HAR HAMNAT i byggbranschen igen! Som inredningssnickare. Och vad vet jag om sånt? Inte så mycket. Men om jag tänker mig för och tar det lugnt ska det väl gå, tror jag. Virket finns hemma och en ungefärlig plan.

ds03

Nästan alla mellanväggar är på plats, en återstår. Endera dagen ska jag sätta in dörrar, tapetsera och sätta lister mm. Funderade på om jag måste anlita en elektriker till eldragningen, men jag gör det nog själv ändå.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Engagerad

  1. Redaktören skriver:

    En längre sammanhållen period av egen tid att slösa med, för mina egna saker, är väl vad jag önskar mig nu.
    Elen handlar bara om 12 volts belysning, men jag ska vara försiktig ändå. :)

  2. Musikanta skriver:

    Skönt att du inte har några sysselsättningsproblem i alla fall. Kanske det vore bäst att anlita en elektriker – tror inte försäkringen gäller om det blir något fel om man gjort något med elen själv.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *