Don’t think twice…

DET HÄR MAGAZINET har missat att kommentera årets nobelprisval. Kommentaren kommer nu istället: Bob Dylan? Ja, varför inte? Jag tror det är bra om akademin sprider utmärkelsen lite så att inte bara ”fin- och extremlitteraturen” belönas. Priset kommer bara en gång om året och kan vara lästips, men nu får jag vänta ett helt år igen. Fast, om jag inte redan råkat läsa något av författaren, så brukar jag låta den värsta uppståndelsen blåsa över innan jag provläser.
Bob Dylan hör inte till mina favoriter och kommer nog inte att göra det efter priset heller. Men en låt tycker jag om. Här är det ett par countrygubbar som drar den. (Den femsträngade banjon spelas förstås av Earl Scruggs.)

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *