Så här blev det

 

fnd11

Värnamo Stadsteater, Lilla scenen.

JAG HAR LOVAT ett par bloggbesökare att visa mitt anspråkslösa bidrag till julutställningen, som nämnts här i magazinet några gånger: Och så här blev det. Mycket besvär för liten scen alltså.
fnd14Som jag också nämnt, hade jag först spårat in på en idé som jag inte hade lust att fullfölja, något nationalromantiskt bygdespelsaktigt kanske? Men jag tyckte jag hamnade helt fel med årstiden också. Så jag beslutade mig för den lite modernare minibaletten.
Det här är alltså ett av nio små rum (plus vind) som inretts av olika kreatörer, var och en på sitt speciella sätt med sin idé. ”Dockskåpet” står kvar till beskådande även nästa helg, i Blå Huset, Alandsryd, Värnamo – liksom hela Blå Husets stämningsskapande julhärlighet! 17-18 december, kl. 14.00-18.00.

Redaktören

Redaktören

 

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *