Traditionsenligt

lucia72

Stefan Bennedahls Luciatåg.

I MÖRKRET och kylan som nu ligger som ett tungt lock över vardagarna, finns ändå ljuspunkter – som milstolpar på vägen genom vintern. En sådan är Julutställningen i Blå Huset i Alandsryd, som öppnar i morgon klockan 14. Dessa utställningar har blivit en tradition och hör sedan många år adventstiden till här i Värnamo. Här blandas konsten med doft av glögg och kaffe, den stämningsfulla estetiken med det mjuka ljuset från brinnande vekar. De här utställningarna är okonventionella, helmysiga och väl värda (minst) ett besök!
I år har även Er redaktör ett smärre bidrag till beskådande, tillsammans med andra kreatörer som fyllt ett 9-rums ”dockhus”. Hoppas vi ses i Blå Huset!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Nostalgia / Arkivrelaterat, Okategoriserade, Papier-maché, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *