Inte alla

SOMMARGÄSTERNA KOMMER, den ene efter den andre. Rödhaken visade sig idag, som en pigg liten färgklick mot den ännu gråtonade fonden. Bofinken kom i förra veckan och Sädesärlan ska väl också dyka upp ett tu tre? Men alla varelser är förstås inte lika välkomna. Säsongens första fästing kröp på min arm. Och såna har jag faktiskt mindre till övers för.

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte alla

  1. Redaktören skriver:

    Å! Någon myra har jag inte sett ännu. :)

  2. Musikanta skriver:

    Än så länge finns det bara sparvar och talgoxar här i Mogata. Förutom kråkor, skator och kajor förstås. Inga fästingar än så länge men idag såg jag den första lilla myran i köket så våren är på gång.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *