Vitplister

LÅNG TID UTAN att ha dragit ett streck – ja, förutom några beställda. Inga egna meditativa stunder med pennan. Inte heller något publicerat i mitt Magazin på nästan en vecka. Nu kunde jag faktiskt inte gå och lägga mig utan att åtminstone krafsa ner en snabb teckning. Det blev något kvasi-surrealistiskt – diagonalt orienterat.
– Hva’ fanden er det nu du laver? skulle min vän konstnären, Rich. Langsbroe ha frågat. Och jag skulle svarat: Det är en produktionsprotest! Jag vägrar att rita mer än en bild i månaden! Och helt meningslös ska den vara.
– Fedt! Den er jeg da helt me’ paa! Jeg lavede to værk idag, jeg skrælder den ene. Fuck produktionismen! (Rich. har alltid varit lite ’anti’.)

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *