Hur ser det egentligen ut?

JAG GNETAR PÅ med en provbild – alltså en variant av bilden med klänningsprovningen för ett par inlägg sedan. Jag var ju osäker på om den skulle duga. Men, så jobbigt det är! Hur ska man veta hur det ser ut? Jag har just inga förlagor att tillgå, än mindre modeller och rekvisita. Jo, jag kan kolla bilder på nätet, hur gamla symaskiner egentligen såg ut (det fattades lite på mitt exemplar).

 

 

 

Nu ville jag prova en omvänd projektion, och då gäller det ju att tänka till och känna sig fram. Det är det som är så besvärligt när det inte faller sig direkt. Eller så är det bara tillfället som är fel? Det går säkert mycket bättre i morgon.

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur ser det egentligen ut?

  1. Redaktören skriver:

    Min mamma lät mig prova hennes tramp-Singer, när jag var lite äldre än då jag lekte på golvet nedanför när hon sydde. (Då var hon orolig för att jag skulle få in fingrarna i det stora hjulet (med spåret för drivremmen) eller få in en hand eller fot under trampan.) Risken att jag skulle sy mig i fingret minns jag däremot ingen oro för.
    Men just det där stora hjulet har jag ju fullständigt glömt på bilden! Hur kunde jag nu missa det? :)

  2. Musikanta skriver:

    Symaskinen är helt OK. Jag tror t.o.m. att jag har sytt på en sådan någonstans – kanske hos morföräldrarna när jag var liten. Man fick ju trampa den med fötterna.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *