Från forna tider

…NÄMLIGEN MIN PIPA. Favoriten. Den var riktigt god. Nu har den legat i över 20 år och munstycket avger ingen angenäm smak precis. Kanske går det att röka in den igen? Det är inte utan att jag känner mig frestad att prova. Nu är jag ju så gammal att hälsoaspekten faktiskt kan devalveras. Och jag behöver ju inte dra ner i lungorna, så mycket. Någonstans finns nog piprensarna. Hittar jag dem också, så vete sjutton om jag inte köper ett paket Borkum Riff och provar. Finns märket kvar tro?

Det här inlägget postades i Nostalgia / Arkivrelaterat, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

4 svar på Från forna tider

 1. Redaktören skriver:

  Det är sant, Git. (Kan undra var de pengarna tog vägen?) ;)

 2. Git skriver:

  Jag håller med Ingrid! Tänk vad pengar vi sparat genom att inte köpt cigaretter eller piptobak förutom lungorna.

 3. Redaktören skriver:

  Anledningen vore att det är så angenämt och trevligt. Som jag minns det i alla fall. ;)

 4. Musikanta skriver:

  Finns ingen anledning att börja röka igen även om du hittat pipan. Livet är så härligt ändå utan tobak! Jag vet eftersom jag slutade röka för exakt 41 år sen. Dvs. när jag gifte mig med Kent. Han rökte inte och han gillade inte att jag rökte. Vilken tur!
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *