Hemma hos…

 

HÖGEN MED SPILLVIRKE växer. Det tyder på att jag gjort ett arbetspass igen. Taklisterna i övre rummet gör mycket för helheten. Nu på kvällen är det lite skumt, men jag tror att det blir ganska bra i dagsljus också. Problemet nu är att virket inte räcker. Jag har tagit hem för lite av den ena dimensionen! Men mer är beställt och trähökar’n verkar inte ta alltför illa upp.

 

Jag har haft god hjälp med att måla listerna. Det är annars ett onödigt tidskrävande och ganska otacksamt jobb. Man slår ju ändå märken när man ska spika upp dem. Den här gången bestämde jag mig emellertid för att limma fast listerna. Den som en gång ska renovera huset efter oss får ta jobbet och besväret att ta ner dem igen.

 

I köket kom dörren på plats. Jag fick ingen riktig passning, men det döljer jag med dörrfodret. Tak- och golvlist ska till, sen ska jag leta upp rökkanalen så att jag vet var spisen ska stå. Vedspis! Man vet ju aldrig med de där elbolagen.


Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hemma hos…

 1. Redaktören skriver:

  Måla tak. Det är riktigt jobbigt! Usch, det sliter på rygg armar och jag vet inte vad! Och det räcker oftast inte med en strykning. Hoppas du och min svåger är lite rädda om er! Jag har det åtminstone inte fysiskt ansträngande med det här huset.
  Jag tänkte på mössen i förra veckan och kom fram till att jag måste ta ett pass med dem också. Det skulle ju vara roligt om de fick följa med min syster söderut nästa gång. :)

 2. Git skriver:

  Ja du Ronny! Vilka projekt vi håller på med. Du har målat i dag med hjälp. Jag har också målat i dag med hjälp. Det var taket i vardagsrummet vi målade. I morgon blir det spackling och slipning av väggarna och på måndag får vi hämta tapeterna som vi beställt.
  Hur går det med mina husdjur? Hålen gapar tomma och ingen äter ostskalkarna.
  Kram min duktiga bror!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *