Kväll mot måndag

MAN TAPETSERAR, man lägger golv och man sätter innertak, men man blir aldrig färdig! Alla rum har fått golv, men bara ett har fått ett vitt och fint innertak som ger ljus åt rymden. Så det återstår ännu en hel del jobb, inte minst med alla golv- och taklister, karmar och dörrar. Och elen! Men ett visst avancemang blev det i alla fall, denna söndag.

Början av helgen gick åt till annat så mitt andra projekt fick pausa. Jag har visserligen påbörjat ett par nya fötter (de jag gjort tidigare har jag slarvat bort).

Men nu tycker jag det känns som om helgen håller på att ta slut och eftersom jag fick mycket nytt att läsa igår, så kan det väl vara idé att koppla av och undersöka bokhögen lite närmare.

 


Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

4 svar på Kväll mot måndag

 1. Redaktören skriver:

  Ja du, Ingrid, jag har funderat på olika lösningar. Men jag är nog helt enkelt en slarver. ;)

 2. Redaktören skriver:

  Vi får väl syna varandras arbeten när vi är klara, Git? :)

 3. Musikanta skriver:

  Så fantastiskt fint du har gjort – att du hinner med allt. Kan du inte ha ett skåp/en byrå med lådor där du kan stoppa ner fötter respektive händer och annat löst så du inte slarvar bort sakerna igen?
  Ingrid

 4. Git skriver:

  Har ni också börjat helrenoverad? Varför det? Ni har det ju fint. Vi är nu inne på det sista rummet (vardagsrummet). Pust det ska bli skönt när det är över. En sak är i alla fall säkert och det är att för varje framsteg så blir jag så nöjd. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *