”Så kall ni är om handen…”

HÄNDER av expanderande mjukt Polyskum, gjutna i min gamla form. I den nya förbättrade gjutformen lägger jag in aluminiumtråd så att jag kan ändra ”fingersättningarna”. Jag kommer också att gjuta i varmare temperatur, för att förbättra kvaliteten. Verkstaden håller knappt 12 grader just nu.

 

 

 

 

 

 

Arbetstemperturen får inte blir för låg för mig heller. Jag vill inte heller få för kalla händer. Men än så länge tycker jag det är ganska lagom.

Kunde jag nu bara hitta de gamla modellerna till fötterna också, så slipper jag göra om dem helt från början.


Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på ”Så kall ni är om handen…”

  1. Redaktören skriver:

    Polyuretanskum egentligen, används i vissa varianter som tätningsmaterial, isolering mm. På firman säljer vi det för konst- och hobbyändamål. Attributörer brukar också köpa det av oss. Fötterna ja. Nu har jag sökt överallt utan att hitta dem. Det blir nog till att modellera ett par nya. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Det är mycket som man inte har en aning om – polyskum t.ex. Man lär sig. Fina händer du har gjort. Hoppas fötterna kommer fram också.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *