Veckorapport: Obstruktion och flyt

PROJEKT 1: Den här delen fungerar inte tillfredsställande. Den måste göras om – göras annorlunda! Möjligen har jag försökt mig på en genväg för mycket här, men å andra sidan bygger idén på förenkling, även om det inte känns så hela tiden. Obstruktioner alltså, men också flyt:

PROJEKT 2: Snickeriets PREFAB-avdelning producerar dörrblad och foder. Här ligger en grundmålad serie i väntan på nya färglager och så småningom leverans till byggplatsen.
Spisen har avbeställts enär dess kapacitet anses underdimensionerad i förhållande till  bostaden och hushållets storlek.

 

 

 

 

 

 


SEDAN HAR VI: Projekten på ”Väntelistan”, där en alldeles nyss påbörjad mustrio ingår. Dessa vardande möss skall, i någon väder- och värmetålig form, så småningom utgå till sydligare, latare latituder. Färdigdatum: December-januari? Jag tror inte jag kan rulla tummarna förrän i april. Då ska jag gå och meta.


Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckorapport: Obstruktion och flyt

  1. Redaktören skriver:

    Jag hoppas jag kan göra dem fina. Lite stiliserade måste de nog bli, av tekniska skäl.
    Spisarna görs i flera olika storlekar och modeller. ;)

  2. Git skriver:

    Åh vilka fina möss! Jag tror mig ana vilket land i söder de ska till.
    Synd att den vackra spisen är underminerad. Kommer du kunna skaffa en ny?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *