Så länge jag lever

Dr. Ph. Martin’s BLEEDPROOF WHITE. Ett täckvitt som färgerna inte ’blöder’ igenom. Jag vet inte hur gammal den här burken är, tjugo år kanske, möjligen bortemot trettio? Men nu känns det som om det är dags att skaffa en ny. Jag har rört upp den torra massan med vatten flera gånger men den blir förstås aldrig så bra som den var. Den bästa. Världsberömd!

Mina burkar, även den i bakgrunden, har alltså tjänat ut och behöver ersättas. Men nu hittar jag ingen i Sverige som säljer produkten. Matton, där mina burkar troligen kommer ifrån, har ändrat sitt sortiment och andra företag kan i viss mån erbjuda täckvitt av annat fabrikat och på tub. Jag vill ha Dr. Martin’s. I glasburk!
Jag har funnit det jag söker, men som närmast i England. Det får väl bli så då, för £8.95 plus frakt. Kanske ska jag passa på nu innan Brexit? En burk lär räcka så länge jag lever.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *