Quinta Dona Xinha

CREME de CASSIS, av årets solmättade skörd av svarta vinbär, torde kunna ge en alldeles utmärkt årgång! Dona Xinha’s [dåna sjingja] licores är kända för att kvarhålla och förmedla sommarens ljusa lätthet och sötma, dofterna från den fruktbara, järnrika mullen och Ribes Nigrum-busken själv. Ja även tonerna från de bin och humlor som pollinerat plantorna, sommarens ekon, är nu sparade och buteljerade. Och denna smak- och doftsymfoni ska nu få tid att mogna och utvecklas ytterligare i balans och harmoni, djupt nere i den mörka, svala källaren!


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Quinta Dona Xinha

  1. Redaktören skriver:

    Svartvinbärslikör. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Blir törstig när jag ser all den goda saften (väl?).
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *