Utställning på en förmiddag

HÅNGERS HEMBYGDSFÖRENING firar 70-års jubileum. Förutom att öppna de ansamlade stugorna med tillhörande inredningar och föremål från forna tider, kommer också diverse aktiviteter att äga rum i hembygdsparken. Kaffeservering förstås. Traktens hantverkare visar upp sig och vad de gör och illustration får väl också räknas in, men hur visar man ett sånt arbete? Redaktören har under förmiddagen sammanställt en skärm med arbetsprov. Inte så himla effektfullt kanske, men en redovisning av verksamheten är det ju ändå. Nu är det lite osäkert med takhöjden på platsen, staffliet sticker upp rätt högt. Men det löser sig. Tur att det finns en del rekvisita, som ramar t.ex. att hämta nere i materialförrådet. Och bilder för utskrift i datorn. Söndag 19 augusti klockan 14 i Hångers Hembygdspark!


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *