Egyptienne VII

ETT IDYLLISKT BAD i Nilen. Också en lek med penna och dator, ett experiment med en en teknik som jag använder ganska sparsamt. Och så är det nog en nyttig terapi också? Här har nu Henuttaneb sänkt sig i floden för ett aftondopp. Två av tärnorna är på plats, fler kommer (kanske). Någon i uppvaktningen ska väl få ta hand om prinsessans peruk medan hon simmar. Till exempel. Nämnde jag att det kan finnas en ung herde på motsatta stranden? En som spejar i papyrusen. Inte vet jag, men omöjligt är det ju inte. Nu för tiden finns inga krokodiler i Nilens nedre del. Jag tror inte de tar sig nedanför Nassersjön.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *