Ingen ’spoiler’

ETT LITET AVBROTT i pausen. En idé behövde tas om hand – och det var ju fredag idag. Det här är också ett djärvt hopp till ”Efterskriften” och en illustration till den. En efterskrift bör väl alla vetenskapliga arbeten ha? Och om jag nu blivit klar med den, så är det bara att fylla i med det som fattas. Lätt.

Att Nildramat slutade lyckligt efter sina förvecklingar, lär väl stå utom allt tvivel. Så att publicera den här bilden redan nu, är nog ingen riktig ”spoiler”? Nu stundar helgen och på måndag blir det ny arbetsvecka!


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ingen ’spoiler’

 1. Redaktören skriver:

  (En liten kommentar i alla fall.)
  Jag hoppas att 11-åringen får sina ritblock och pennor också och lite stimulans att använda dem! Ritplattan är nog rolig, men trots allt en teknisk begränsning – ett filter mellan den som ritar och det uttryckta (tycker den gamle tecknaren). Jag gick faktiskt ner i källaren för att titta efter min platta, men den hade jag nog avyttrat någon gång. Så mycket gillade jag den. Sen kan jag ju också säga: Digitalt eller traditionellt – huvudsaken är att 11-åringen drar strecken! ;)
  Vad det än blir av det här, när det blir färdigt, så har det räddat mig från eftervinterns leda. Och färdigt har det goda chanser att bli, när pausen för ett annat uppdrag är slut.
  Redaktör’n Ronny

 2. Musikanta skriver:

  Jag har precis kommit till det inlägg när du skriver om hur du gör bilderna på datorn. så du behöver inte kommentera det.
  Ingrid

 3. Musikanta skriver:

  Jag ser fram emot att få ett signerat exemplar av boken när den har kommit ut. Jag har sparat de flesta av dina fantastiska bilder så att jag kan visa dem för barn och barnbarn när de kommer på besök. Elvaåringen har fått en ritplatta och älskar att rita på datorn. För det är väl där du har gjort bilderna, eller?
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *