”Reservering”

NU ÄR HELGEN slut och jag fick för mig att göra en back-up på mitt projekt innan arbetsveckan. Jag häpnar själv lite över statistiken: Nästan 3½ gigabyte har jag ritat och berättat, skannat och redigerat till 463 blandade filer. Då är det allra mesta överskott förstås, men jag fick byta till ett större USB-minne för att få plats med allt. För jag vill fortfarande ha överskottet med i ”reserven”. Man vet ju aldrig.
Ändå rör det här sig bara om runt 40 sidor som det ser ut – om man nu ska se det som en trycksak. Till ett annat medium måste jag vända på formatet, och då blir det ännu många fler filer. För att inte tala om en ”uppföljare”. Men en sån känns inte särskilt sannolik, även om det här kan bli ganska hyfsat bra.
Sen kan jag rensa datorn.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *