Den frie

”Gå igenom”, har jag själv skrivet på locket och förmodligen tänkt komma lindrigt undan vid ett tidigare tillfälle, genom att skjuta upp besväret. Prokrastinera som det heter det nuförtiden. Själva filosofin bakom att göra besvärliga, obehagliga eller tråkiga saker ”i morgon”, är en väldigt fin, autofilantropisk livsåskådning. Få saker i livet behöver bli gjorda på stört, direkt. Boxen innehåller foton förstås, foton, betygen och fler foton. Den kan gott sparas som den är, till senare tillfälle. Fast ett par bilder till fansen kommer här:

 

 

DET FANNS EN skimrande tid då den lille redaktören förundrades över världen och alla dess företeelser. Att företeelserna i hans dåvarande värld bara var en bråkdel av allt obegripligt han skulle komma att få uppleva och omges av, var han lyckligen ovetande om.

 

 

Det var en tid då han sov den oskyldiges goda middagsslummer mot det rena samvetets mjuka huvudkudde. Det var den tiden då alla hans synder ännu inte blivit begångna.


Det här inlägget postades i Nostalgia / Arkivrelaterat, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *